L'Alcoià manté a casa del Reial Unió el lideratge i la imbatibilitat

Victòria també de l'Eldenc, empat del Castelló i derrotes de l'Intercity i de la Nucia

Els jugadors de l'Alcoià celebren el triomf a Irún
Els jugadors de l'Alcoià celebren el triomf a Irun / Twitter: @CD_Alcoyano

L'Alcoià serà, una setmana més, el líder del grup segon de la Primera RFEF després del triomf aconseguit a Irun, Guipúscoa, i en posicions d'ascens a Segona Divisió estan també l'Eldenc, que va sumar la tercera victòria seguida, i l'Intercity, que ha encaixat la primera derrota fora de casa.

Victòria alcoiana a Irun (1-2)

Quatre victòries i un empat. Aquest és el balanç de l'Alcoià en les cinc primeres jornades d'una temporada que, malgrat els problemes econòmics, l'equip de Vicente Parras està demostrant sobre la gespa que la categoria de bronze se li queda xicoteta. Agüero i Juanan, just després que el Reial Unió empatara, permeten sumar tres punts més com a visitant.

Tercer triomf seguit (0-2)

L'Eldenc va sumar dissabte contra l'Osasuna Promeses una nova victòria per a confirmar la progressió del conjunt blaugrana després d'altres dos triomfs anteriors. L'equip de Fernando Estévez encadena quatre partits seguits sense encaixar un gol i els gols de Soberón i Clemente, els dos en la segona part, permeten a l'equip valencià escalar fins a les primeres posicions de la taula.

Dura derrota a Las Gaunas (1-0)

L'Intercity no ha pogut traure cap cosa positiva de la visita al Logronyés. Els de Gustavo Siviero han vist avançar-se el seu rival els primers minuts de joc i Miguel Marí s'ha trobat amb el pal quan buscava l'empat. A més, el central Álvaro Pérez no estarà en el pròxim partit de l'equip valencià en haver sigut expulsat en la segona part.

No res sobre la gespa (0-0)

El Castelló i el Cornellà han empatat sense gols en un partit que s'han vist eclipsats pels incidents violents ocorreguts a l'exterior de l'RCDE Stadium. Dani Romero ha pogut marcar el gol de la victòria per als de Rubén Torrecilla, però el seu llançament de penal l'ha parat el porter de l'equip local.

Empat a casa i derrota fora (2-0)

Aquesta està sent la tendència de la Nucia en els últims quatre partits. Aquest diumenge, en la visita al Numància, han encaixat una nova derrota que agreuja la crisi esportiva per què travessa l'equip de César Ferrando. De moment, gràcies a la victòria de la primera jornada, es manté fora de la zona de descens.

Clemente condueix una pilota
Clemente condueix una pilota / Twitter: @CD_Eldense

També et pot interessar

stats