Disturbis als voltants de l'RCDE Stadium abans del Cornellà-Castelló

Els dos clubs han condemnat els fets i tracten d'identificar els agressors

Disturbis als voltants de l'RCDE Stadium abans del Cornellà-Castelló

Incidents violents amb el futbol com a excusa. L'afició del Castelló desplaçada a Cornellà de Llobregat per a veure el partit del seu equip contra la UE Cornellà, s'ha vist envoltada per una agressió.

Segons denuncien des de la Federació de Penyes del club orellut, un grup d'encaputxats hauria esperat els autobusos dels aficionats del Castelló amb bats, pals i botelles de vidre. Aquesta agressió, indiquen, "ha provocat ferits, plors de xiquets i que la gent s'espantara".

El club valencià ha fet un comunicat condemnant uns actes "vergonyosos i lamentables" alhora que mostra "repulsa" i reforça la seua negativa a "la violència en el futbol". Així mateix, explica que s'ha posat "en contacte amb els aficionats per a conéixer l'estat de salut" i que "la Policia Nacional de Castelló i de Barcelona està al cas dels incidents".

El Cornellà també ha fet un comunicat condemnant "rotundament els incidents entre aficionats". El club català assegura que, en cas de confirmar-se la vinculació directa d'aficionats del club amb els incidents, prendran "mesures per suspendre'ls i expulsar tot els implicats".

També et pot interessar

stats