L'Alzira, nou campió autonòmic de la Copa RFEF

L'equip de la Ribera, que ha jugat amb inferioritat numèrica durant tota la segona part, s'ha imposat a l'Alcoià

Els jugadors de l'Alzira celebren el títol l'estadi municipal d'Algemesí
Els jugadors de l'Alzira celebren el títol l'estadi municipal d'Algemesí / Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana

Sorpresa a Algemesí: l'Alzira, equip de la Segona RFEF, s'ha imposat per 2-1 a l'Alcoià, d'una categoria superior, jugant amb deu jugadors durant tota la segona part, per a proclamar-se campions de la Copa RFEF a la Comunitat Valenciana. La fita els permet jugar la fase nacional i manté intactes les aspiracions de disputar la Copa del Rei.

Fer Cortijo, lateral de l'Alzira, ha avançat els seus amb un xut llunyà que, desviat per un defensa, ha sigut impossible per a Tomaz, porter dels de Vicente Parras. Però amb l'expulsió abans del descans d'Iker Burgos, que ha vist dues grogues en només dos minuts, el partit se li ha complicat a l'equip de la Ribera.

En la segona part l'Alcoià ha eixit per l'empat aprofitant la superioritat numèrica, objectiu que ha aconseguit gràcies al gol de Rubio en el minut quatre de la represa. Però només un minut després, l'equip de Fran Alcoy s'ha tornat a avançar en el marcador mitjançant Álvaro Gómez.

Un avantatge que defensaria amb dents i ungles fins al xiulit final del partit. L'Alzira, que relleva l'Atzeneta com a campió autonòmic, haurà de superar ara dues eliminatòries més a partit únic per a poder jugar la Copa del Rei.