Acaba el somni de l’ascens per a l’Oriola

Un solitari gol del Langreo (1-0) deixa en tercera els del Baix Segura. L’avantatge del partit d’anada (2-1) no ha sigut suficient.

L'Oriola es queda sense ascens.
L'Oriola es queda sense ascens. / Correu digital

Els del Baix Segura no han aconseguit l’ascens i serà la Unión Popular de Langreo qui jugarà la pròxima temporada en Segona B. Un gol d’Omar Sampedro en el minut 62 ha sigut suficient per a imposar-se a l'Oriola en fer valdre el valor dels gols a domicili.

L'equip de Miguel Ángel Villafaina afrontava el partit amb un resultat favorable de dos gols a un de l’encontre d’anada a Los Arcos, però no han pogut fer valdre aquest avantatge. En la primera part molts nervis i poc futbol, i l'ocasió de perill més destacada la firmada l’equip local davant d'Emilio, el porter que volava per a evitar el gol.

En el segon temps el Langreo ha eixit més ofensiu, i l’Oriola es dedicava a defensar aquest empat sense gols que els beneficiava. Quan Omar ha anotat la diana, amb el marcador al seu favor, el conjunt del Principat s'ha crescut i els oriolans han buscat la reacció, però amb presses i sense encert.

L’afició de l’Oriola, amb l’equip

L'afició de l'Oriola s’ha deixat sentir al Nuevo Ganzábal. Era un desplaçament llarg i el club ha mogut centenars d’aficionats que han vist lluitar i sofrir al seu equip.

El conjunt alacantí continuarà en tercera la pròxima campanya, categoria a on va baixar la temporada 2012-2013, però el seu camí cap a l’ascens ha sigut brillant. Havia superat al Palència Cristo Atlético, amb victòries a domicili i en casa. En la segona fase es va imposar al Ceuta en una eliminatòria que es va decidir en els penals després de dos empats a un, però el gol del Langreo en el temps de descompte del partit d’anada a Los Arcos (2-1) ha resultat determinant per al desenllaç de l'eliminatòria.