Abel Ruiz i Bryan Gil marquen en l'exhibició de la sub 21 contra Lituània (8-0)

El combinat es queda a només un punt de la classificació matemàtica per a l'Europeu

La selecció espanyola sub 21 està a només un punt de la classificació per a l'Europeu, després de guanyar a Lituània en un festival de gols –8-0–, en què també han participat el valencianista Bryan Gil i el valencià Abel Ruiz.

Una classificació per al seu tercer torneig continental de manera consecutiva que podria definir-se en el pròxim partit, dimarts contra Eslovàquia, després que Rússia, empatada a punts amb Espanya, ha quedat expulsada de competicions UEFA després de la invasió d'Ucraïna.

Luis Enrique, seleccionador espanyol absolut, continua reclutant talent de la sub 21 i Luis de la Fuente continua descobrint jugadors que mantenen el nivell de les últimes temporades. Hugo Guillamón ha sigut l'últim que fa el salt d'una llista que va fins a tretze futbolistes que van passar a jugar amb els majors des que Luis Enrique es va fer càrrec de l'absoluta.

El valencià Víctor Chust també ha sigut titular en un partit en què Bryan Gil ha demostrat la superioritat escapant-se de dos defenses i definint fort al primer pal en el minut 40 i Abel Ruiz ha exercit de 9 rematant a gol dins de l'àrea tres minuts després.