Morera: "Meriton presentarà una nova proposta sobre el nou Mestalla"

El president de les Corts sorprén en negar que el document filtrat sobre l'ampliació de l'ATE del nou Mestalla siga el definitiu

Enric Morera: "Meriton presentarà nova documentació"

Enric Morera s'ha mostrat favorable a acostar postures amb Meriton per a finalitzar el nou estadi del València CF i el pavelló de Benicalap. Segons ha assegurat en Les notícies del matí "em consta que presentaran la documentació on toca, que és la conselleria". El president de les Corts contradiu així la postura de la vicealcaldessa, Sandra Gómez, que parlava d'un "paragrafet en un dossier de nou folis".

"Eixe no és el document, no sé qui l'ha filtrat ni amb quina intenció però eixe no és el document" Enric Morera - President de les Corts

En aquest sentit ha afirmat que el València CF "presentarà una proposta per a acabar el pavelló de Benicalap i una més per a buscar una solució a aquest estadi". Segons ha sabut À Punt el València CF té previst presentar aquesta nova proposta a principis de la pròxima setmana en la conselleria per solucionar el tema de l'estadi que reforçaria la ja presentada.

En al·lusió a Sandra Gómez ha assegurat que no sap "la informació que té la regidora, però jo intente preocupar-me per les coses i buscar solucions [...] amenaçar de posar pals a les rodes a empreses valencianes o inversors estrangers és un mal negoci". El president de les Corts s'afegeix a la línia més conciliadora amb el València CF i Meriton que mostren des de les institucions dirigides per Compromís. "L'alcalde està a favor de resoldre una empastrada del passat... això és culpa del 'pelotazo' urbanístic del PP", ha dit Morera, qui considera també que "les administracions han de cooperar per a buscar solucions" perquè, segons ell, "no ens interessa el conflicte, ni les amenaces ni els insults". Per últim s'ha mostrat contundent i ha recalcat que "no es pot insultar els propietaris del València".

Sandra Gómez: "L'informe es va presentar per registre d'entrada i és públic"

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha respost Morera respecte a la presumpta filtració de la documentació de Meriton. "L'informe que va presentar el València va ser per registre d'entrada, és públic i no n'hi ha cap altre", ha dit en una roda de premsa al consistori.

Gómez no ha volgut entrar en "una confrontació" amb el president de les Corts, "totes les administracions volem arribar a una solució", ha dit, però ha remarcat que l'anunci d'un nou document "l'hauria de fer el València" i que "si Meriton li l'ha passat, que l'ensenye".

També et pot interessar

stats