Victòria treballada a Sant Sebastià

El València Basket ha derrotat 63-70 l'IDK Euskotren i es referma en el lideratge de la Lliga

Queralt Casas i Iagupova celebren una acció
Queralt Casas i Iagupova celebren una acció / València Basket

El València Basket es consolida en el lideratge de la Lliga Femenina Endesa després d'aconseguir una victòria treballada en la visita a l'IDK Euskotren (63-70). L'equip taronja, que ha arribat a guanyar de tretze punts en el tercer quart, ha hagut de patir fins al final per a confirmar el dihuité triomf en la competició domèstica.

Les jugadores de Rubén Burgos han començat el duel molt seriós i amb un parcial de 0-6 d'eixida han mostrat les seues intencions. La renda ha crescut fins als set punts (4-11), però la reacció local ha permés empatar el duel a la fi del primer període (16-16). El guió s'ha repetit en el segon quart, amb un equip taronja més endollat, que ha tornat a escapar-se en el marcador (24-33). I l'avantatge ha crescut fins als 11 punts amb què s'ha arribat al descans (28-39).

En la represa, el València Basket ha continuat mostrant la seua millor cara i ha aconseguit una renda màxima de tretze punts en l'equador del tercer període (36-49). Però un parcial local de 10-0 ha apretat el marcador i ho ha deixat tot per a decidir en els deu últims minuts (48-52). La igualtat ha sigut la tònica en els instants finals, però les taronja han sabut mantindre's sempre per davant i gestionar la renda per a endur-se un nou triomf.