Victòria treballada a Magariños (59-64)

L'equip taronja ha hagut de suar de valent per a guanyar l'Estudiantes i es manté líder de la Lliga

Elena Buenavida, en una acció del partit
Zeta, en una acció del partit / Twitter: @MovistarEstu

El València Basket ha aconseguit una victòria patida però molt valuosa en la visita a l'Estudiantes a Magariños (59-64). L'equip taronja, que no ha tingut el seu millor dia, ha sabut refer-se a un mal inici per a acabar derrotant un combatiu equip madrileny i mantindre's en el lideratge de la Lliga Femenina Endesa.

L'Estudiantes ha començat millor el partit, més intens, i ha aconseguit una renda de huit punts ben entrat el primer quart (20-12). Però un parcial de 4-12 ha servit les taronja per a capgirar el marcador ja en el segon període. A partir d'aquest moment, la igualtat ha sigut la tònica del duel, que ha arribat al descans amb un ajustat 31-30.

En la represa, s'han mantingut les alternances en el marcador, amb avantatges mínims per als dos equips i s'ha arribat a l'últim quart amb tot per decidir (47-49). Les imprecisions i les errades d'unes i altres han propiciat que s'arribara al moment decisiu del partit amb tot en l'aire. Iagupova, amb dos tirs lliures i una recuperació, ha certificat el triomf valencià.

Alba Torrens, amb 16 punts, ha sigut la màxima anotadora del duel. Ara l'equip taronja veurà amb certa calma l'enfrontament d'aquest diumenge entre els seus perseguidors, el Saragossa i el Perfumerías Avenida de Salamanca.