Victòria taronja amb superioritat a Berlín (66-81)

El València Basket no ha donat opcions a l'Alba en cap moment del partit

Ojeleye ha sigut el màxim anotador del València Basket: 18 punts en 18 minuts
Ojeleye ha sigut el màxim anotador del València Basket: 18 punts en 18 minuts / Agència Efe

Álex Mumbrú ha optat d'inici per un quintet molt mòbil amb Pradilla (nou rebots) com a únic interior, sense massa centímetres, però amb gran capacitat defensiva. L'aposta ha eixit a la perfecció per a comandar el partit des de l'inici i tancar el primer quart amb un 15-20.

La superioritat en la pista no acabava de veure's reflectida en el marcador perquè l'extaronja Matt Thomas s'ha lluït en la seua tornada a la pista, amb 8 punts consecutius per a acostar als alemanys en el marcador. En el descans, tot i l'exhibició de Thomas, el marcador reflectia un 30 a 42 a favor del València Basket.

En el tercer quart ha arribat l'explosió taronja de la mà d'Ojeley (4/5 en triples i set rebots) i Jones (3/4 en tirs de tres i huit assistències). Els de Mumbrú han estirat definitivament el marcador i han decantat el partit a favor seu. L'últim quart ha servit per a repartir minuts i que ningú es carregara de cara als pròxims compromisos.

En el tram final el València Basket ha arribat a guanyar per 26 punts, però tres faltes consecutives en atac sancionades pels àrbitres han servit perquè l'Alba Berlín maquillara el marcador i el deixara en el definitiu 66-81.