Victòria contra el Saragossa per a tancar una setmana perfecta a la Fonteta (81-79)

L'equip aragonés ha pogut guanyar en l'última jugada amb un llançament de triple sobre la botzina

L'extaronja Triggvy Hlinason, ara al Saragossa, manté una pilota davant la defensa d'un altre pivot, el montenegrí Bojan Dubljevic, del València Basket.
L'extaronja Triggvy Hlinason, ara en el Saragossa, manté una pilota davant la defensa d'un altre pivot, el montenegrí Bojan Dubljevic, del València Basket. / Miguel Ángel Polo (Efe)

El València Basket ha aconseguit una agònica victòria contra el Casademont Saragossa, 81-79, que li permet mantindre les opcions d'ascendir a la quarta plaça de la classificació, que garanteix el factor pista en quarts de final dels play-offs pel títol.

L'equip taronja tanca així una setmana redona al pavelló Font de Sant Lluís després de les victòries, dilluns i dimecres, contra Baxi Manresa i Reyer Venècia, en lliga ACB i Eurocup, respectivament.

Els de Joan Peñarroya han tirat avant una nova victòria amb un panorama complicat de lesions, especialment en el lloc de base. A la lesió de Sam Van Rossom s'ha unit la infecció vírica de Nenad Dimitrjevic, un fet que ha deixat Martin Hermannsson com a únic base disponible, encara que l'islandés ha estat sense entrenar-se diversos dies per febre.

Hermannson, que va anotar 19 punts contra el Manresa, només n'ha pogut encistellar tres en un partit en què Klemen Prepelic ha sigut el màxim anotador taronja amb 21 punts i 24 de valoració.

El València Basket ocupa ara la cinquena posició amb quinze victòries i huit derrotes, un triomf menys que el Manresa i que el Joventut però amb un partit menys. En cas de guanyar-lo, l'equip taronja desplaçaria l'equip manresà perquè té guanyat el basket-average particular amb l'equip de Pedro Martínez, el contrari que li passa amb el de Carles Duran.

També et pot interessar

stats