El València Bàsquet presenta els nous equipaments

El taronja continua sent el color de l'equip.

El taronja continua sent el color de l'equip
El taronja continua sent el color de l'equip

L'Alqueria del Bàsquet s'ha convertit en un escenari per a presentar el nou equipament del València Basket. La pista central ha servit de pasarel·la davant de centenars d'aficionats que han omplit el recinte.

La col·lecció ha sigut introduïda pel president de Luanvi, Vicente Tarancón, i ha comptat amb les paraules del president del València Basket, Vicente Solà. Després d'estos discursos, jugadors i jugadores dels primers equips i de l'escola del València Basket han exercit de models d'altura per tal de mostrar els nous dissenys. Rafa Martínez, Sam Van Rossom, Tamara Abalde i Anna Gómez han sigut alguns dels protagonistes. 

Els nous equipaments seran lluïts en la Lliga Endesa, en la 7DAYS Eurocup, en la Lliga Femenina i en les categories de formació de l’Alqueria. El primer equipament continua sent taronja, però amb un to diferenciat entre la part davantera i l'esquena. El segon equipament presenta la novetat d'un verd profund creuat per línies blanques. En el tercer, orientat a jugar a Europa, s'ha apostat per un blanc rosat.

A banda dels equips de joc, també s'han mostrat els d'entrenament i els de passeig. Tots estaran disponibles en la botiga oficial del club a partir del dia del partit de presentació, és a dir, el pròxim diumenge 23 de setembre.

També et pot interessar

stats