Mirotic dissipa el miracle del València Basket (84-74)

El Barça col·loca l'1-0 en l'eliminatòria de quarts de final gràcies a l'encert exterior de l'hispanomontenegrí

Nikola Mirotic ha sigut el màxim anotador del partit amb 27 punts.
Nikola Mirotic ha sigut el màxim anotador del partit amb 27 punts / FC Barcelona

Set triples de Nikola Mirotic han impulsat la victòria blaugrana sobre el València Basket en el primer partit dels quarts de final de la Lliga ACB (84-74). Divendres a la Fonteta l'equip taronja tindrà l'oportunitat d'empatar l'eliminatòria o, per contra, d'acomiadar la temporada.

Els de Mumbrú, que es van classificar per als play-offs de la Lliga Endesa gràcies a la victòria del seu rival de hui contra el Múrcia, han pecat de precipitació ofensiva després del descans, a pesar de guanyar la batalla pel rebot (27-29). Chris Jones ha sigut el màxim anotador, amb 18 punts.

La gran novetat en el quintet de València Basket ha sigut la presència de Jared Harper, que ha deixat Jasiel Rivero fora de la convocatòria. El base ha sigut, com va sent habitual, un dinamitzador del partit, amb bona anotació (15 punts), però amb mancances en defensa, ben aprofitades pels homes alts del Barça.

A més de Mirotic, recuperat després de rendir per davall del que s'esperava en la Final a Quatre de l'Eurolliga, l'equip de Jasikevicius ha trencat el partit després d'una primera part igualada (40-37) gràcies a la direcció de Satoransky (7 assistències i 14 punts) i l'encert de Kyle Kuric (14).