El València Basket no pot contra tots els elements (81-75)

L'equip taronja, que ha patit la segona derrota seguida en la Lliga ACB, es queda a tres triomfs del seté lloc

Radebaugh tracta de frenar Satorasnky
Radebaugh intenta frenar Satorasnky / Toni Albir (Efe)

El València Basket ha estat a punt de trencar la imbatibilitat del Barça en la Lliga al Palau Blaugrana, però no ha pogut lluitar contra tots els elements i ha acabat perdent per 81-75. Després d'una gran primera part, la falta d'encert de cara a cistella en la represa i les controvertides decisions arbitrals han permés la remuntada blaugrana.

L'equip taronja ha sorprés d'inici, gràcies a un entonat Alexander i al treball de Jasiel Rivero, que tornava després de la lesió. L'avantatge ha arribat a ser de quinze punts (26-41), però la reacció final del Barça ha deixat el marcador en 32-43 just abans del pas pels vestidors.

En la represa, els catalans han començat a trobar l'anella amb més facilitat, gràcies a l'encert de Jokubaitis i Laprovittola. Això ha permés els de Jasikevicius anar retallant a poc a poc l'avantatge dels taronja, fins al 57-59 a la fi del tercer període. El partit s'ha igualat definitivament en l'últim quart, i la superioritat en el rebot i alguna controvertida decisió arbitral ha acabat de decantar el duel en favor del Barça.

El València Basket es queda fora del play-off pel títol i se situa ja a tres victòries del seté lloc, que comparteixen el Joventut de Badalona i el Gran Canària, pròxim rival dels taronja a la Fonteta.