El València Basket tindrà el factor pista contra el Baskonia

La victòria a la Fonteta contra el Fuenlabrada (96-76) ha fet que siga quart matemàticament

El públic ha tornat a la Fonteta per primera vegada en tota la temporada de Lliga Endesa / València Basket

La victòria del València Basket a la Fonteta contra l'Urbas Fuenlabrada (96-76) el converteix matemàticament en quart classificat de la fase regular de la Lliga Endesa, un fet que farà que tinga el factor pista a favor en els quarts de final dels play-offs contra el cinqué classificat, el Baskonia.

L'equip taronja va poder assolir la quarta posició, un objectiu que fa unes jornades pareixia molt llunyà, en el partit d'entre setmana contra Gran Canària, pero va perdre i va deixar-se els deures per fer. Hui, contra l'equip madrileny, que no es jugava res després d'aconseguir la permanència, ha confirmat la quarta posició sense dependre del que faça demà Baskonia.

Els de Jaume Ponsarnau s'han anat al descans amb un avantatge d'onze punts (51-40) però Fuenlabrada ha reaccionat en el tercer parcial, posant-se fins i tot per davant en el marcador. Un últim quart devastador dels taronja ha tancat un partit molt més igualat del que ha reflectit el marcador final.

Ara, el València Basket jugarà els play-offs pel títol de Lliga. En quarts s'enfrontarà contra Baskonia, rival a qui ha guanyat dues vegades aquesta temporada a la Fonteta i n'ha perdut altres dos a Vitòria. El pas a la semifinal es decidirà al millor de tres partits amb el partit decisiu, si fora necessari, a València.