El València Basket perd l'oportunitat d'assegurar-se la quarta plaça (92-86)

La derrota del Baskonia a Barcelona li ha donat l'oportunitat a l'equip taronja de tindre el factor pista en els quarts de final dels play-offs

Bojan Dubljević juga d'esquenes davant la defensa de l'extaronja John Shurna
Bojan Dubljević, que ha complit 300 partits en Lliga, juga d'esquena davant de la defensa de l'extaronja John Shurna / Twitter: @GranCanariaCB

El València Basket ha trencat a Gran Canària la ratxa de sis victòries seguides en Lliga i no ha aprofitat la derrota del Baskonia contra el Barça, que li ha donat l'opció a l'equip taronja, amb un triomf, de tindre el factor pista en els quarts de final dels play-offs.

L'equip taronja ha eixit a dominar el partit des del bot central. Ha tancat el primer quart amb un avantatge de sis punts (18-24) i en el segon ha arribat a guanyar per catorze punts. Però un parcial d'onze punts del Gran Canària ha deixat la diferència a només una jugada de triple (44-47).

Després de passar pels vestidors, malgrat que el València Basket s'ha allunyat en el marcador en els primers minuts, l'equip canari s'ha acostat i s'ha posat per davant per primera vegada en el partit. Un parcial de 9-2 li ha permés al conjunt que entrena Jaume Ponsarnau anar-se'n amb huit d'avantatge a l'últim quart (59-67).

Però l'últim parcial ha sigut una tortura per als taronja. 33 punts li ha fet l'equip entrenat per Porfirio Fisac al de Ponsarnau, que ha perdut la primera oportunitat de quedar entre els quatre primers. Dissabte, a la Fonteta tindrà una nova oportunitat contra Fuenlabrada.