El València Basket tanca una setmana 'horribilis' a Tenerife (94-78)

El conjunt taronja es complica la classificació per a la Copa del Rei: suma quatre victòries en huit partits

A l'esquerra, l'exentrenador del València Basket, Txus Vidorreta, que arriba als 600 partits en Lliga Endesa; a la dreta, l'actual tècnic taronja indica una jugada als seus.
A l'esquerra, l'exentrenador del València Basket, Txus Vidorreta, que arriba als 600 partits en Lliga Endesa; a la dreta, l'actual tècnic taronja indica una jugada als seus / Agència Efe

Setmana per a oblidar en el València Basket. Dos dies després de la dura derrota en la pista de la Virtus de Bolonya, l'equip d'Àlex Mumbrú ha perdut contra el Tenerife amb contundència.

El conjunt taronja ha anat a remolc des d'un parcial de 16-4 entre el final del primer quart i l'inici del segon i on en cap moment va poder controlar l'ofensiva canària. També la falta d'encert, especialment en el tir de dos, ha condemnat un València Basket que ha arribat a estar 23 punts per baix.

La tornada al partit de Chris Jones i l'energia de Jaime Pradilla només han servit per a contindre un poc l'aiguat i deixar el desavantatge final en setze punts.

També et pot interessar

stats