La Virtus agrana el València Basket

Els de Mumbrú han caigut contra els de Scariolo per trenta punts, 89-59

La Virtus de Bologna guanya al València Basket per 89-59
17 de novembre 2022 - 23:14

Es trenca la ratxa de tres victòries seguides del València Basket. La jornada 8 de l'Eurolliga ha acabat amb dura derrota per a l'equip taronja contra la Virtus de Bologna al Paladozza. Per trenta punts, 89-59, els de Scariolo han passat per damunt dels valencians, que no han sabut solucionar els seus problemes en defensa en tot el duel, on han anat sempre per darrere i amb un gran desavantatge respecte dels italians. Ha sigut el partit amb menys punts del València Basket en Eurolliga en aquesta temporada. Ho fan palés les estadístiques. L'equip taronja sol ha encertat 6 dels 36 tirs de tres llançats.

L'equip local ha eixit amb força des de l'inici del partit, amb tres triples encertats i han començat els problemes en defensa i atac dels taronja. L'eixida de Teodosic ha acabat de disparar l'avantatge dels italians i aquest temps inicial ha conclòs amb 24-8 al marcador. Veient la dinàmica del duel, en el segon temps de partit, el tècnic taronja ha fet eixir a la pista el belga Sam Van Rossom, que no estava previst que jugara, però que ha entrat en l'acta per la baixa d'última hora de Bojan Dubljevic per gastroenteritis. La presència del base ha donat calma al València Basket i, juntament amb Chris Jones, l'equip ha reaccionat i ha aconseguit reduir el desavantatge en el descans, on el resultat era de 42-25.

El tercer temps s'ha iniciat més tard del previst per problemes al videomarcador i els dos equips han eixit freds a aquest penúltim quart de partit. Ara bé, la Virtus ha fet valdre el major físic dels seus interiors i ha estirat de nou la renda, amb uns destacats Mickey i Ojele en els de Scariolo. Aquest tercer temps de partit ha conclòs amb un resultat de 66-42. En l'últim quart ha continuat l'encert en triples dels italians, en contrast amb les errades del València Basket des del 6,75. L'equip taronja no s'ha recuperat en cap moment dels seus problemes en defensa, el que li ha fet perdre de trenta punts a quatre minuts del final del duel. Encara que el triple de Harper ha rebaixat la diferència, finalment els italians han tornat a deixar el marcador en trenta punts de diferència, per a un resultat final de 89-59.