València Basket suma a Vitòria la tercera derrota de la setmana (83-74)

L'ausència de Jovic ha pesat en l'equip taronja, que ha realitzat una mala segona part.

Damien Inglis, amb 19 punts, ha sigut un del millors del València Basket
Damien Inglis, amb 19 punts, ha sigut un del millors del València Basket / València Basket

Setmana tràgica per al València Basket, que ha acumulat tres derrotes, contra Madrid i Barça en Eurolliga i contra Baskònia en l'ACB. Amb la baixa de Jovic, per part dels taronja, i de Markus Howard, per als de Vitòria, ha començat el duel al Buesa Arena. La igualtat ha presidit els primers compassos del partit. Intercanvi de cistelles dels dos equips i els de Mumbrú, gràcies a una bona defensa, han aconseguit una xicoteta renda (15-19, min. 10).

Baskònia ha empatat el partit a l'inici del segon quart però els valencians han encertat en les rotacions per posar un poc més de distància (27-35). No obstant això, la baixa de Jovic ha començat a pesar en l'equip taronja, que ha estat tres minuts sense anotar. Al descans, s'ha arribat amb un marcador molt ajustat (36-37, min.20).

L'aparició de Sedekerskis ha dinamitat el partit. Els taronja han rebut un parcial de 15 a 0 i els d'Ivanovic s'han posat per davant. Davies i Ojeleye han intentat de nou que l'equip no es despenjara però els de Vitòria no s'han deixat impressionar. Fins i tot han arribat a guanyar de 12 punts, 80-63. Un triple de Chiozza ha deixat el 83 a 74 definitiu en el marcador.