El València Basket sua de valent per a derrotar el penúltim

L'equip taronja ha guanyat per 73-60 un Gran Canària molt combatiu i es manté líder en solitari de la Lliga

Iagupova i Fingall celebren una acció
Iagupova i Fingall celebren una acció / València Basket

El València Basket ha aconseguit la desena victòria consecutiva en la Lliga Femenina Endesa amb més patiment de l'esperat. L'equip taronja ha derrotat el Gran Canària, penúltim classificat, per 73-60, en un partit en què ha anat molts minuts a remolc i que no s'ha decidit fins ben entrat l'últim quart.

L'equip de Rubén Burgos no ha trobat l'anella amb facilitat i s'ha vist superat pel bon inici de les canàries, que han finalitzat el primer quart sis punts per davant (14-20). Les taronja han millorat en el segon període, però no han sigut capaces de capgirar el marcador i se n'han anat al descans amb un desavantatge de quatre punts (32-36).

El partit s'ha igualat en la represa, quan l'equip visitant ha acusat el cansament per no tindre un fons d'armari tan gran com les valencianes. Això ho ha aprofitat l'equip de Rubén Burgos, amb moltes més jugadores de nivell a la banqueta, per a capgirar el marcador a la fi del tercer quart (52-47). La victòria ja no ha perillat i la renda local ha anat creixent fins als tretze punts finals (73-60).

Aquest triomf consolida les taronja en el lideratge de la Lliga, amb una victòria més que el Saragossa, i dos més que el Perfumerías Avenida, que ha perdut en la visita al Cadí la Seu.