El València Basket sotmet el Reial Madrid i força el tercer partit (85-67)

El pas a la final es jugarà dijous a cara o creu a Madrid

Hermannsson i Prepelic s'abracen davant una Fonteta embogida
Hermannsson i Prepelic s'abracen davant una Fonteta embogida / València Basket

Quaranta-huit hores després de la còmoda victòria del Reial Madrid, el València Basket s'ha refet i, a la segona, ha aprofitat les baixes de l'equip de Pablo Laso per a empatar la sèrie.

Des del primer moment, al contrari del que va passar al WiZink Center, el conjunt taronja ha anat per davant en el marcador. Ha deixat el Reial Madrid amb menys de 30 punts en el descans (44-29) i ha neutralitzat la principal arma blanca, el rebot.

Martin Hermannsson ha completat la seua gran primera part amb un triple sobre la botzina i, en la represa, la dinàmica ha continuat del mateix color, taronja, i la diferència en el marcador se n'ha anat per damunt dels 20 punts.

El pas a la final es jugarà a una carta. Serà a Madrid, perquè els de Pablo Laso van acabar primers la fase regular de la Lliga, però les absències del Reial Madrid i la superioritat dels de la Fonteta en el segon partit deixen l'eliminatòria més oberta que mai.