El València Basket, a semifinals amb patiment (81-89)

Els d'Àlex Mumbrú s'han imposat al Gran Canària i s'enfrontaran al Reial Madrid

Damien Inglis tranca de taponar un llançament de Brusino
Damien Inglis tranca de taponar un llançament de Brusino / Agència Efe

El València Basket ha despertat a temps per a superar el Gran Canària gràcies a un gran últim quart i una pròrroga dels taronja, després d'estar quasi tot el partit per darrere en el marcador.

Kevin Pangos i Nate Reuvers, dos fitxatges d'enguany, han sigut els descarts d'Àlex Mumbrú, mentre que Brandon Davies, que arribava just després d'una lesió, ha sigut de la partida.

Un altre nou fitxatge, Justin Anderson, ha aguantat el seu equip en la primera meitat del duel, quan la resta dels companys no han estat encertats.

El Gran Canària ha guanyat els tres primers quarts de poca anotació, per un, dos i tres punts de diferència (18-17, 17-15 i 19-16) respectivament, però en l'últim període, molt més anotador, el València Basket ha recuperat l'avantatge amb un parcial de 23-29.

Brusino, de l'equip canari, ha forçat la pròrroga amb un triple sobre la botzina per a allargar el patiment. Perquè en la represa, els de Mumbrú han fet un parcial de 10-0 per a emportar-se l'eliminatòria.

L'equip taronja, després de la decepció de la temporada passada, s'enfrontarà dissabte al Reial Madrid per un lloc en la final. Veurem si ho tornen a fer de blanc, com quan alçaren l'únic títol coper l'any 1998, a Valladolid.

També et pot interessar

stats