El València Basket s'afona amb la lesió de Hermannsson (59-76)

La Fonteta i l'equip de Peñarroya s'han quedat en estat de xoc després de la lesió del base islandés

Mike Tobey es preocupa per Martin Hermannsson, que es queixa del genoll
Mike Tobey es preocupa per Martin Hermannsson, que es queixa del genoll / València Basket

Adeu a la temporada. El València Basket ha perdut per 59-76 en el tercer partit contra el Baskonia dels quarts de final de la Lliga ACB i no podrà disputar les semifinals per quarta temporada consecutiva.

El duel s'ha vist determinat per la greu lesió del Martin Hermannsson, a falta de la confirmació oficial i després de veure els gestos de dolor del base islandés després de girar-se el genoll.

Abans de la desgraciada acció, l'equip taronja s'estava mostrant superior en el parquet de la Fonteta, amb un parcial de 20-9 en el primer quart, un avantatge que ha mantingut fins a la lesió de Hermannsson, que en deu minuts havia anotat sis punts i havia donat dues assistències.

Després el València Basket s'ha afonat, sobretot en atac. La defensa ha resistit bona part dels atacs del Baskonia, però en atac, sense la direcció de l'islandés, no han sigut capaços de superar la vintena de punts en cap quart. De fet, en l'últim n'han fet només cinc.

Neno Dimitrijevic, segon màxim anotador taronja, amb deu punts només per darrere de Dubljevic (14), però molt individualista i desencertat en el tir, no ha pogut suplir l'actuació de Hermannsson, que ha sigut un dels millors jugadors del València Basket en l'eliminatòria, tant a la Fonteta com al Buesa Arena de Vitòria.