El València Basket assalta el Buesa Arena i recupera el factor pista

El pavelló de la Font de Sant Lluís decidirà quin equip s'enfrontarà al Reial Madrid en les semifinals pel títol de la Lliga Endesa

Sam Van Rossom felicita el també taronja Martín Hermannsson per una cistella contra el Baskonia / Agència Efe

Dilluns hi haurà bàsquet a la Fonteta: el València Basket ha empatat l'eliminatòria dels quarts de final pel títol de la Lliga ACB amb una victòria, 82-89, en la pista del Baskonia.

Els de Joan Peñarroya estaven obligats a guanyar si no volien dir adeu a la temporada després d'haver perdut el primer duel, dimarts al pavelló valencià.

Tot i la necessitat d'aconseguir la victòria al Buesa Arena, el quintet taronja (format per Nenad Dimitrijević, Xabi López Arostegui, Josep Puerto, Jasiel Rivero i Mike Tobey) ha eixit desconnectat i el Baskonia s'ha avançat en el marcador amb un parcial de 15-6.

A partir dels canvis introduïts per Peñarroya, la introducció de Martin Hermannsson i Sam Van Rossom i canvi en la parella de pivots; el València Basket s'ha activat i ha tancat el primer quart amb només un punt de desavantatge.

En el segon quart s'ha posat per davant en el marcador i en el tercer quart ha estirat el seu avantatge fins als deu punts. El quart període ha sigut per als locals, que han acurtat distàncies en el marcador, però no han posat en perill la victòria taronja.

Jasiel Rivero, amb 27 punts en 29 minuts, ha sigut el màxim anotador del partit. Hermannsson, amb setze punts, i Van Rossom i Hanlan, amb tretze, també han superat la desena en anotació.