El València Basket no revalidarà el títol de l'Eurocup Women (67-75)

Els quatre punts d'avantatge a Itàlia no han sigut suficients per a neutralitzar un fluix partit a la Fonteta

La base nord-americana del Reyer Venècia Yvonne Andersson ha sigut un maldecap per a l'equip taronja / València Basket

El València Basket diu adeu a la competició que va convertir-lo en campió: ha perdut 67-75 contra el Reyer Venècia i, tot i la victòria en l'anada a Itàlia, queda fora de la final a quatre de l'Eurocup Women.

Igual que va passar a Venècia, l'equip taronja ha fet una mala eixida i això ha decantat al marcador a favor de les italianes, que al final del primer quart dominaven 21-29.

Malgrat que en el segon quart han aconseguit reduir aquesta diferència i després del descans s'han posat, fins i tot, per davant en el marcador, el Reyer ha tornat a dominar en l'últim període per a emportar-se el pas a la Final Four de la segona màxima competició europea.

El joc interior de l'equip italià, amb l'ala-pivot estatunidenc Kayla Thornton i de la interior espanyola Astou Ndur, ha sigut determinant en l'eliminatòria, on s'ha trobat a faltar les taronja Laura Gil i Raquel Carrera, lesionades.