La Fonteta decidirà el pas a la Final Four de l'EuroCup Women

L'equip taronja ha vençut per 57-61 el Reyer Venècia en el partit d'anada dels quarts de final de la competició europea

València Basket venç el Reyer Venezia en l'anada dels quarts de final de l'Eurocup
El València Basket guanya el Reyer Venècia en l'anada dels quarts de final de l'EuroCup
Isabel Adam
15 de març 2022 - 22:34

El València Basket ha alçat un partit que semblava complicar-se molt a l'inici contra el Reyer Venècia en l'anada dels quarts de final de l'EuroCup Women. El marcador final de 57-61els dona un avantatge de quatre punts a les valencianes per a la tornada a la Fonteta, que es disputa aquest diumenge.

Les jugadores de Rubén Burgos han començat el partit molt per darrere en el marcador. L'equip italià les ha colpejades amb una bona defensa, el control del rebot i l'encert en el tir exterior de la internacional espanyola Astou Ndour, que ha fet que les valencianes hagen perdut el primer quart per 20-8. Les taronja han començat a reaccionar en el segon temps, amb les exteriors Leticia Romero i Ángela Salvadores, així com l'actuació destacada de la jove del planter Awa Fam. Han estretit el marcador, però no ha sigut prou per a donar la volta al xoc. En els últims minuts del segon temps, les jugadores del Reyer Venècia Yvonne Anderson i Kayla Thorton han incrementat la renda de l'equip local i al descans les valencianes han continuat nou punts per darrere, amb un resultat de 37-28.

Xoc entre el València Basket i el Reyer Venezia al Palasport Taliercio

A la represa, les taronja han reaccionat de la mà de d'Ángela Salvadores i Celeste Trahan-Davis, amb la direcció de Cristina Ouviña, que han aconseguit empatar el partit. Amb una bona defensa les valencianes han signat un parcial de 6-20, han remuntat el duel i el tercer quart s'ha tancat amb 43-48 a l'electrònic. A l'inici de l'últim temps les de Rubén Burgos han aprofitat el desconcert local per a fer arribar la seua renda fins als deu punts, però Anderson, Thorton i Ndour han acudit al rescat de l'equip italià per a tornar a empatar el duel a tres minuts del final. Ara bé, un triple de Bec Allen i dos tirs lliures de Celeste Trahan-Davis han sellegat la victòria taronja, per 57-61.