El València Basket es retroba amb el triomf en Lliga (67-52)

L'equip taronja ha aconseguit la novena victòria en la competició domèstica en guanyar el Ferrol a la Fonteta

Marie Gülich, en una acció del partit
Marie Gülich, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit la novena victòria de la temporada en la Lliga Femenina Endesa després de véncer el Ferrol a la Fonteta (67-52). L'equip taronja s'ha refet de la derrota la setmana passada a la Seu d'Urgell i continua a l'estela del líder, el Perfumerías Avenida.

El València Basket s'ha refet de la baixa d'última hora de Leticia Romero i amb només set jugadores de la primera plantilla ha sumat un nou triomf. Rebecca Allen i Marie Gülich han sigut les jugadores més destacades, en un partit en què ha debutat la júnior Noa Djiu Morro.

L'equip de Rubén Burgos ha sentenciat el duel en una gran primera part en què se n'ha anat al descans doblant els punts del rival (35-17). El Ferrol no s'ha rendit i ha lluitat fins al final per a reduir la renda, però el triomf taronja no ha estat en perill en cap moment. Ara toca recuperar efectius en una setmana en què l'equip podrà descansar perquè no hi ha competició europea.