El València Basket no aprofita l'entropessada del Perfumerías Avenida (64-60)

L'acumulació de partits ha passat factura a la Seu al conjunt taronja, que perdrà Trahan-Davis

La taronja Marie Gülich busca un rebot durant el partit contra el Cadi La Seu
La taronja Marie Gülich busca un rebot durant el partit contra El Cadí La Seu / València Basket

El València Basket ha caigut en un dur i igualat partit a la Seu d'Urgell contra un rival de la zona alta de la taula després d'un final d'infart. Les actuacions de Gülich, Salvadores i Casas no van ser suficients per a traure un partit en el qual les cames, cansades per l'acumulació de partits, van acabar pesant.

El conjunt taronja queda, d'aquesta manera, amb un 8-2 en la classificació de la Lliga Femenina Endesa, mantenint la segona plaça. El Cadí La Seu ha anat gran part del duel per davant en el marcador i, en el tram final del partit, ha sabut defensar el seu avantatge per a impedir la victòria taronja, que amb una victòria hauria aprofitat la derrota d'ahir del Perfumerías Avenida, líder de la classificació.

Trahan-Davis s'absenta de València Basket

La pivot del València Basket, Celeste Trahan-Davis, viatjarà aquest dilluns als Estats Units per motius familiars, segons ha informat el club, la qual cosa deixarà a l'equip amb només dos jugadors interiors. Trahan-Davis encara ha participat en el partit contra El Cadí La Seu, en el qual ha anotat sis punts.

L'entitat encara no ha anunciat la data de tornada de l'americana, una absència que coincidirà amb la de la també interior Raquel Carrera, lesionada del genoll i que ha de ser operada. El tècnic Rubén Burgos només podrà comptar amb Marie Gülich i Laura Gil en eixa posició.

També et pot interessar

stats