El València Basket presenta Mike Tobey com a nou jugador taronja

El pivot nord-americà torna a l'equip per a jugar les dues pròximes temporades.

El València Basket presenta Mike Tobey com a nou jugador taronja
El València Basket presenta Mike Tobey com a nou jugador taronja

El València Basket ha presentat una de les noves incorporacions per a les dues pròximes temporades, Mike Tobey. El pivot nord-americà és un vell conegut de l'afició taronja, ja que va jugar en l'equip durant la temporada 2016-2017. Torna després de fer una gran temporada en l'Iberostar Tenerife, amb el qual va fer una mitjana d’11 punts i 7 rebots en la seua segona campanya en la Lliga Endesa. El jugador vestirà la camiseta amb el número 13.

Amb Tobey, l'equip taronja assegura punts, rebots i fortalesa en defensa. El jugador s'ha mostrat il·lusionat amb la segona experiència amb el València Basket, després de guanyar amb ells la Lliga Endesa en el 2017. Ha manifestat que no es va pensar dues voltes el fet de tornar a València i retrobar-se amb els companys d'equip. S'ha mostrat convençut que faran una gran temporada, en què l'objectiu principal és tornar a l'Eurolliga i guanyar algun títol si és possible, ha manifestat.  

El pivot és una de les tres cares noves d'una plantilla de 14 jugadors en què destaca la continuïtat. Aquesta setmana, l'equip de Jaume Ponsarnau ha iniciat els entrenaments sense cap baixa i amb una idea de joc dinàmic. Per davant, 6 amistosos, el primer d'ells dijous davant de l'UCAM Múrcia, abans de l'inici de la lliga, que arrancarà l'últim cap de setmana de setembre amb quatre primeres jornades molt exigents. 

 

També et pot interessar

stats