El València Basket perd amb el Gran Canària en la pròrroga

El València perd 86-88 amb el Gran Canària i s’escolten xiulits a la Fonteta.

Harper intenta superar a Aaron Doornekamp
Harper intenta superar a Aaron Doornekamp / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
04 de novembre 2019 - 00:27

La Fonteta esperava la resurrecció de l’equip i s’ha trobat amb un resultat inesperat que fa que torne a l’entorn del València Basket el fantasma de la crisi. En un partit que els de Ponsarnau semblaven dominar en el tercer quart, ha començat a capgirar-se a partir del quart, on els taronja només han pogut anotar sis punts. Amb un empat a 71 ha arribat la pròrroga, en què el València sempre ha anat per darrere, en uns minuts d’infart en els quals encara semblava possible la reacció, cosa que ha impedit l’equip canari.

La setmana acaba malament per al València

Tan fonamental era aquest partit que al remat s’han sentit alguns xiulits, cosa que posa en evidència el malestar dels aficionats amb la marxa irregular de l’equip. Aquesta hauria pogut ser una setmana màgica. A Burgos, l’equip va donar un colp a la taula en guanyar 62-93. En el primer partit de la setmana de l’Eurolliga els taronges van perdre contra el Barcelona, però van donar una molt bona imatge. Després va arribar la primera victòria en el campionat continental. Van derrotar el Lió. I ara tocava continuar assolint posicions de la Lliga Endesa. Però ha arribat el Gran Canaria de Katsikaris i ha punxat el globus.

  

El València ha deixat perdre un partit que ha dominat, tot i que amb dificultats, durant els primers tres quarts del partit. El primer ha acabat amb un 23-20, el segon amb un 43-37 i el tercer amb 65-57. En el quart és on ha arribat la desfeta. Els números parlen per si mateix. Només s’hi han anotat sis punts. El Gran Canària, que semblava mort durant alguns moments, ha tornar a reviscolar i el València ha pecat d’indolència i errades impròpies d’un equip d’elit. Fins l’últim quart no havia destacat cap jugador especialment, però el joc de conjunt funcionava. 

Cook, Costello i Bourousis, els botxins dels taronges

La pròrroga ha demostrat la constància de jugadors com ara Cook, Bourousis o Costello. Amb els nervis a flor de pell Dubljevic ha comés errades en aquests últims minuts i els intents de Loyd i San Emeterio per salvar la situació, errant els tirs lliures, per tal d’aconseguir un rebot salvador que servira per igualar de nou l’equip davant un marcador advers no han funcionat. 

A la fi, la Fonteta se n’ha anat desil·lusionada. Durant molts moments ha celebrat la presumpta recuperació del seu equip, però primer la pròrroga, i després la derrota han sigut massa per a una afició que no sol recórrer als xiulits només que en circumstàncies molt extremes.

També et pot interessar

stats