El València Basket manté el pols pel primer lloc

L'equip taronja ha derrotat l'Araski per 79-91 i continua a un triomf del Perfumerías Avenida

Leti Romero, en una acció del partit
Leti Romero, en una acció del partit / Twitter: @valenciabasket

El València Basket ha fet els deures en la jornada 28 de la Lliga Femenina Endesa, després de derrotar l'Araski per 79-91. L'equip taronja manté el pols pel primer lloc amb el Perfumerías Avenida, quan només falten dues jornades perquè concloga la fase regular de la competició domèstica.

La igualtat ha sigut la tònica en els primers minuts del duel, però l'encert des del triple ha permés a l'equip taronja escapar-se en el marcador en el segon quart (20-31). Així i tot, les basques no s'han rendit i han pogut reduir l'avantatge visitant a només tres punts al descans (39-42).

En la represa, l'equip taronja ha tornat a escapar-se gràcies a l'eficàcia en els llançaments de tres punts (56-69). Però l'Araski no s'ha donat per vençut i ha donat guerra fins al final, encara que el triomf valencià ja no ha perillat.

L'anotació taronja ha estat molt repartida, amb cinc jugadores amb deu punts o més. La màxima encistelladora ha sigut Merritt Hempe, amb 16, en un duel en què huit jugadores valencianes han anotat almenys un triple.