El València Basket no frena (85-50)

L'equip taronja ha aconseguit contra l'Ensino Lugo la tretzena victòria seguida en la Lliga Femenina Endesa

Les jugadores taronja celebren una bona acció
Les jugadores taronja celebren una bona acció / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit la tretzena victòria consecutiva en la Lliga Femenina Endesa en superar amb autoritat l'Ensino Lugo a la Fonteta (85-50). L'equip taronja manté el pols en el lideratge amb l'Uni Girona, que també ha guanyat el Gernika en la dihuitena jornada.

Tot i la gran diferència final, a l'equip de Rubén Burgos li ha costat arrancar. El primer quart ha acabat amb un ajustat 17-14 i en l'equador del segon període el marcador reflectia un 21-18. Però les taronja han despertat en atac i se n'han anat al descans amb una renda de quinze punts (37-22).

En la represa s'ha mantingut la inèrcia i el València Basket ha acabat de sentenciar el duel en el tercer període (57-34). Rubén Burgos ha aprofitat l'últim quart per a fer rotacions, ja pensant en el duel decisiu de l'Eurolliga femenina contra el Bourges francés.