Fitxatge bomba en el València Basket: Alina Iagupova

Ha sigut elegida dos vegades millor jugadora de l'Eurolliga

La jugadora ucraïnesa Alina Iagupova
La jugadora ucraïnesa Alina Iagupova

Fitxatge bomba del València Basket. El conjunt taronja ha firmat l'aler ucraïnesa Alina Iagupova procedent del Çukurova turc fins a final de temporada. Iagupova, de 31 anys, arriba per a substituir la baixa de Rebecca Allen que recentment va deixar l'equip per a tancar una plantilla que, ara sí, aspira a guanyar-ho tot.

Iagupova fa 1,86 d'altura i reforçarà la zona exterior del València Basket, però també la interior amb el seu gran treball i físic amb què domina tota la pista. Iagupova arriba en la plenitud de la seua carrera esportiva després d'haver sigut nomenada dos vegades millor jugadora de la fase regular de l'Eurolliga (2019-2020 i 2020-2021).

A més, la temporada passada també es va proclamar campiona de l'Eurolliga femenina amb el Fenerbahçe turc.

Enguany, Iagupova va recalar en el Çukurova, un altre dels millors equips de la lliga turca. No obstant això, la ucraïnesa va rescindir el seu contracte perquè volia canviar d'aires. És per això que, després d'una complicada negociació per les condicions del seu contracte anterior i que imposava l'equip turc, que el conjunt taronja ha pogut obtindre els serveis d'una jugadora determinant i que arriba amb el títol de gran estrela.

També et pot interessar

stats