El València Basket no dona opció a l’Estudiantes (66-85)

Les de Rubén Burgos demostren la seua superioritat al WizinCenter i signen la victòria número 26, la 14 consecutiva

Cristina Ouviña defen la internada d'una jugadora d'Estudiantes
Cristina Ouviña defén la internada d'una jugadora d'Estudiantes / Twitter: @MovistarEstu

El València Basket ha tornat a la Lliga Endesa després d'aconseguir el seu bitllet per a la Final Four de l'EuroCup Women i ho ha fet per la porta gran. Les taronja han eixit a la pista de l’Estudiantes concentrades en defensa i ofensives en atac. Dos virtuts que han fet que les de Rubén Burgos arribaren a diferències de 14 punts durant el primer quart (14-26 en acabar). El gran encert des de la línia de tres ha sigut clau en la victòria taronja, que s’ha ampliat abans del descans (28-45). En el punt 8 de les jugadores taronja ja havien convertit des dels 6 metres 75.

La major intensitat defensiva mostrada per les d’Alberto Ortego en el tercer quart ha provocat que les madrilenyes s’acostaren en el marcador i signaren un parcial de 8-0 en els primers compassos de la represa. No obstant això, les taronja s’han recuperat fins a superar les de l’Estudiantes per 21 punts, màxima diferència, en l’últim quart.

Malgrat haver mostrat un cent per cent d’encert en els tirs lliures, el Movistar Estudiantes no ha tingut alternativa i ha acabat claudicant contra les taronja per 66-85. És la victòria que fa 26 de les de Burgos, la 14 consecutiva.