El València Basket no dona cap opció al Celta (48-73)

L'equip taronja s'ha retrobat amb el triomf en l'últim partit abans de la Copa de la Reina

Queralt Casas, en una acció del duel
Queralt Casas, en una acció del duel / Twitter: @FredoCorleone_

El València Basket ha aprés de la derrota contra el Jairis i no s'ha deixat sorprendre pel Celta en la jornada 25 de la Lliga Femenina Endesa. L'equip taronja ha derrotat les gallegues amb contundència (48-73) i manté el pols pel primer lloc de la fase regular amb el Perfumerías Avenida.

L'equip de Rubén Burgos ha eixit a la pista molt concentrat (0-5) i, a la fi del primer quart, ja dominava per deu punts (10-20). La renda no ha fet més que créixer en el segon període, que ha conclòs amb un resultat de 26-41.

Tot i l'avantatge, el València Basket no s'ha relaxat i ha continuat jugant a un gran nivell tant en defensa com en atac, on ha destacat l'encert des de la línia de tres, amb nou triples convertits. L'entrenador taronja ha aprofitat l'últim quart per a donar minuts a les jugadores menys habituals, pensant ja en la cita de la Copa de la Reina. Nadia Fingall, amb tretze punts, ha sigut la màxima encistelladora de les valencianes.

Ara l'equip taronja ja està centrat en la cita copera, que comença dijous a Huelva i que oferirà en directe la tele d'À Punt Mèdia. El primer rival, en els quarts de final, serà l'IDK Euskotren.