El València Basket es complica el primer lloc de la Lliga

L'equip taronja ha perdut 74-72 contra el Jairis de la valenciana Anna Montañana

Alba Torrens, en una acció del partit
Alba Torrens, en una acció del partit / Twitter: @valenciabasket

El València Basket ha patit la quarta derrota en la Lliga Femenina Endesa després de caure 74-72 contra el Jairis de la valenciana Anna Montañana. Aquesta entropessada complica el primer lloc en la fase regular de la competició domèstica, ja que el Perfumerías Avenida pot donar-li la caça a l'equip taronja.

L'equip murcià ha començat millor, però les jugadores de Rubén Burgos han afinat la punteria per a aconseguir una renda de set punts a la fi del primer quart (17-24). L'avantatge ha crescut fins als deu punts (20-30), però l'equip local ha apujat el nivell defensiu i ha aconseguit deixar el marcador al descans en un ajustat 38-40.

En la represa, el València Basket ha tornat a anotar amb facilitat i ha tornat a escapar-se (55-61). Però, en l'últim període, ha aparegut el desencert i el Jairis ha anat retallant distàncies a poc a poc fins a situar-se per davant en el marcador (71-70). Quatre tirs lliures errats entre Leti Romero i Alina Iagupova han donat vida a les murcianes, que no han desaprofitat l'avinentesa per a endur-se la victòria.

Les valencianes continuaran líders a la fi de la jornada, però el Perfumerías Avenida empatarà al capdavant de la taula si guanya a l'Uni Girona. El que queda clar és que el duel de la jornada 26 entre els dos equips a la Fonteta serà decisiu per a saber qui acaba finalment primer i s'assegura així la participació en l'Eurolliga la temporada que ve.

També et pot interessar

stats