El València Basket destrossa el Bembibre amb protagonisme de l'Alqueria (83-47)

Awa Fam i Claudia Contell han fet les seues màximes anotacions amb l'equip amb 11 i 8 punts, respectivament.

Awa Fam
Awa Fam ha acabat el partit amb un doble-doble i 23 punts de valoració / València Basket

València Basket torna a somriure en Lliga: després de dues derrotes seguides, contra Spar Girona i Perfumerías Avenida, l'equip de Rubén Burgos s'ha retrobat amb una àmplia victòria a costa d'un minvat Bembibre.

L'equip taronja ha aprofitat el gran avantatge en el marcador per a donar descans a jugadores amb més càrrega de partits i donar minuts a les jugadores de l'Alqueria del Basket.

I la veritat és que els han aprofitat: la millor del partit ha sigut Awa Fam, que al costat de Claudia Contell, han fet les seues màximes anotacions amb l'equip amb 11 i 8 punts, respectivament. A més, els dotze rebots de la pivot li han permés acabar el partit amb un doble-doble i 23 punts de valoració.

Ara, el València Basket haurà d'afrontar la tornada dels huitens de final de l'Eurocup Women, una eliminatòria que té encaminada contra el Polkowice després de guanyar a Polònia per 77-85.