El València Basket destitueix Àlex Mumbrú

La destitució es fa després dels mals resultats que el deixen pràcticament fora de l'Eurolliga

El ja exentrenador del València Basket, Àlex Mumbrú
El ja exentrenador del València Basket, Àlex Mumbrú

El València Basket destitueix Àlex Mumbrú. El tècnic català ha sigut el principal assenyalat per les males actuacions de l'equip en els últims partits que l'han deixat pràcticament fora de l'Eurolliga quan falta una jornada per a finalitzar la fase regular.

L'equip, a més, va en setena posició i es jugarà en els pròxims compromisos entrar en el TOP-8 i en la lluita pel títol de lliga. Mumbrú estava en l'equip des de juny de 2014 quan va signar tres temporades amb el club taronja.

Ara, el València Basket treballa en la incorporació d'un nou entrenador, amb la tasca de classificar l'equip per als play-offs de lliga i de formar un equip per a competir la pròxima temporada. Fins a eixe moment, el club ha anunciat que Xavi Albert, fins ara entrenador assistent, serà qui es faça càrrec de l'equip en els pròxims compromisos.

"Les sensacions i la irregularitat de l'equip", claus

El director esportiu del València Basket, Luis Arbalejo, ha agraït la faena de Mumbrú i ha explicat que la decisió de la destitució ve motivada per "sensacions, irregularitat i per falta de força per al tram final de temporada". Per la seua banda, el director general del club, Enric Carbonell, ha mostrat tot el suport a Arbalejo i ha explicat que comparteix la decisió de la destitució de Mumbrú.

Carbonell ha agraït al nou entrenador taronja, Xavi Albert, que haja acceptat el repte d'agafar l'equip i ha demanat unió a tots els estaments del club. De fet, el director general i el director esportiu s'han reunit aquest matí amb tota la plantilla i han demanat "un pas avant" a tots els jugadors en el tram final de la temporada.

Arbalejo ha assegurat que l'eixida de Mumbrú no ve motivada pels resultats de l'equip. De fet, ha dit que un dels grans problemes que té el club és "la gestió d'expectatives", ja que estar en el play-in de l'Eurolliga "no ha sigut mai un objectiu, sinó una il·lusió"

També et pot interessar

stats