El València Basket es deixa el triomf a Tenerife en l'últim quart

La millor notícia, la tornada de Dubljevic, amb 18 punts.
La millor notícia, la tornada de Dubljevic, amb 18 punts / València Basket
Natxo Lara
28 de març 2021 - 21:27

Partit trepidant i ple d'emocions el disputat aquest diumenge a Tenerife, on els de Ponsarnau han perdut per 90 a 86 i deixen a quatre victòries la possibilitat de quedar entre els quatre primers. Una posició que els permetria ser caps de sèrie en els play-offs finals.

Els valencians acumulen tres derrotes consecutives i baixen a la sisena posició, amb dèsset victòries però ja a quatre del Tenerife, que és tercer. A més a més, cal afegir el fet que el Tenerife ha jugat dos partits menys.

Ha eixit millor el Lenovo Tenerife, molt més centrat, però quan el marcador situava l'empat a 20 en el marcador, els taronja han fet un pas avant i han acumulat rendes de fins a 9 punts (52 a 62) amb un gran Dubljevic, que ha anotat 18 punts, dels quals 9 han estat de triple. San Emeterio també ha mostrat un gran estat de forma amb 14 punts. La resta, ha brillat intermitentment, amb el francés Labeyrue entonat en l'últim quart.

Restaven dos minuts quan Dubljevic encistellava un triple que tornava a posar el València a prop del Tenerife (79 a 78). Però després de l'empat a 81, el cúmul de despropòsits ha portat als taronja a la derrota. L'italouruguaià Bruno Fitipaldo ha estat contundent en defensa i el brasiler Marcelinho Huertas decisiu en dues jugades transcendentals. La primera, un triple mortal (86 a 81), i en la jugada següent, li ha furtat a un innocent Kalinic un baló que ha acabat en cistella fàcil. Els últims segons han estat intranscendents, amb el Tenerife ja guanyador.

El València Basket afronta ara una setmana intensa pel que fa a l'Eurolliga, en què les coses van millor. Dimecres rep l'Olympiacos a la Fonteta i divendres viatgen a Berlín per a enfrontar-se a l'Alba amb el Top 8 en joc.