El València Basket compleix el tràmit a Bembibre (55-70)

L'equip taronja s'ha refet de l'entropessada a Lugo amb un triomf còmode contra el cuer

Leti Romero i Merritt Hempe, en una acció del partit
Leti Romero i Merritt Hempe, en una acció del partit / Twitter: @valenciabasket

El València Basket ha oblidat ràpidament la inesperada entropessada a Lugo amb una victòria còmoda a la pista del cuer, el Bembibre (55-70). L'equip taronja es mantindrà com a líder de la Lliga Femenina, amb el setzé triomf en dènou jornades.

Les jugadores taronja no han volgut sorpreses i amb un parcial d'inici de 0-18 han deixat el duel pràcticament sentenciat. Al descans, l'avantatge de les valencianes era de setze punts (27-43).

L'equip local ha reaccionat en la represa i ha aconseguit reduir distàncies a la fi del tercer període (44-54). Però un parcial de 0-9 d'eixida en l'últim quart ha acabat de sentenciar la victòria taronja.

Marie Gülich i Alba Torrens, amb 16 i 14 punts, han sigut les màximes anotadores del València Basket, que ja està concentrat en el decisiu partit de l'Eurolliga contra l'Schio italià.