El València Basket entropessa a Lugo (66-62)

L'equip taronja ha patit la tercera derrota en la Lliga, després d'un mal últim quart

María Eraunzetamurgil, en una acció del partit
María Eraunzetamurgil, en una acció del partit / Twitter: @valenciabasket

El València Basket ha vist truncada la ratxa de deu victòries seguides en la Lliga Femenina Endesa, després de caure per 66-62 contra l'Ensino Lugo. L'equip taronja ha pagat molt car un mal últim quart (23-11) i ha encaixat la tercera derrota en la competició domèstica.

Les defenses s'han imposat clarament als atacs en l'inici del duel. De fet, cap dels dos equips ha sigut capaç d'anotar en els primers quatre minuts de joc. Poc a poc, les valencianes han anat millorant i han aconseguit els primers avantatges del duel, fins a l'11-16 a la fi del primer quart. Però l'equip gallec ha despertat en el segon període i ha sigut capaç de capgirar el marcador (29-28).

En la represa, l'equip taronja ha despertat tant en atac com en defensa i s'ha escapat en el marcador a falta de deu minuts per al final (43-51). Però quan ho tenia tot a favor per a guanyar per onzena jornada consecutiva, ha encaixat un parcial de 8-0 que ha canviat el guió del duel. El València Basket ha intentat reaccionar, però ja era massa tard i s'ha consumat una entropessada inesperada.

Les taronja continuaran líders una setmana més, però el Saragossa podria empatar en el primer lloc si guanya aquesta jornada. A més, el Perfumerías Avenida, tercer, s'ha situat a només un triomf de l'equip de Rubén Burgos.