El València Basket, el club que més jugadores aporta a la selecció

Cristina Ouviña, Leticia Romero, Queralt Casas, Laura Gil i Raquel Carrera formen part de la primera convocatòria per a l'Eurobasket que es disputarà al juny a València.

Convocatòria de la selecció espanyola per a l'EUROBASKET
Convocatòria de la selecció espanyola per a l'Eurobasket / Twitter: @BaloncestoESP

La gran temporada del València Basket de Rubén Burgos, tot i la decepció per no haver pogut guanyar la Lliga, no ha passat desapercebuda per a ningú. De fet, el club taronja, amb cinc, és el que més jugadores aporta a la convocatòria de la selecció espanyola per a preparar l'Eurobasket que es disputarà del 17 al 27 de juny a València.

En la llista del seleccionador nacional, Lucas Mondelo, estan Cristina Ouviña, les exteriors Leticia Romero i Queralt Casas i les interiors Laura Gil i Raquel Carrera. Les cinc formen part d’una convocatòria de 17 jugadores, de la qual eixiran les dotze jugadores que defensaran el títol continental.

Leticia Romero torna a la selecció després de l’absència en les últimes concentracions, mentre que és la segona convocatòria per a Raquel Carrera, que encara no ha debutat en partit oficial. Laura Gil (118), Cristina Ouviña (81) i Queralt Casas (59) ja són unes fixes en els esquemes de Mondelo.

A més, l'entrenador taronja Roberto Hernández formarà part del cos tècnic de la selecció en qualitat d'entrenador ajudant. L'equip es concentrarà el pròxim 15 de maig amb vista a preparar la cita continental.

Leticia Romero, la primera descartada

La base taronja ha sigut la primera jugadora descartada per Mondelo. A la canària se li unirà una altra jugadora abans del torneig triangular de Còrdova, que es disputarà entre el 3 i el 5 de juny amb participació de Nigèria i Bèlgica, i una altra després.

També et pot interessar

stats