El València Basket buscarà la revenja contra el Girona amb el suport de la Fonteta

Rebecca Allen ha sigut la màxima anotadora de l'equip taronja en la victòria contra el Saragossa, amb catorze punts

El València Basket buscarà la revenja contra el Girona amb el suport de la Fonteta

El València Basket ha superat per 65-55 el Casademont Saragossa en els quarts de final de la Copa de la Reina, que es disputa aquest cap de setmana al Pavelló Font de Sant Lluís, i lluitarà per un lloc en la final contra l'Spar Girona, enfrontament que va decidir el títol de l'any passat.

En aquella ocasió també la Fonteta va acollir la competició, però l'ambient era ben diferent: no hi havia públic a les graderies. Potser això va influir perquè l'equip de Rubén Burgos perdera per 72-62 la seua primera final com a equip professional.

Ara, amb més de 4.800 aficionats al pavelló, el conjunt taronja tindrà la revàlida amb l'objectiu de jugar la segona final consecutiva de la Copa de la Reina. Ho farà amb moltes baixes, com Raquel Carrera, Laura Gil o Ángela Salvadores, i davant d'un equip que ha passat per damunt del Movistar Estudiantes (89-41) en el seu debut en la competició.

En el partit contra el Saragossa, la direcció de Cristiana Ouviña i el control del rebot han dibuixat el camí del València Basket cap a les semifinals. El conjunt aragonés, on juga la valenciana Vega Gimeno, s'ha desunflat en el tercer quart, després de plantar cara en la primera part.

Després d'haver pogut veure el partit de quarts de final pel web i la ràdio d'À Punt Mèdia, l'aventura del València Basket en la Copa del Reina es podrà gaudir també per la televisió. Demà, a les 17:30 hores, una semifinal que bé podria ser la final.

També et pot interessar

stats