Al València Basket se li escapa la "seua" Copa (72-62)

L'equip taronja ha perdut la primera final de la història del club contra l'Spar Girona a la Fonteta.

VÍDEO | Al València Basket se li escapa la "seua" Copa (72-62)

El Girona ha aconseguit la primera Copa de la Reina de bàsquet en imposar-se al València Basket per 72 -62. L'experta i clarivident direcció de Laia Palau i Chelsea Gray ha sigut decisiva contra un batallador, però imprecís equip taronja. Les de Rubén Burgos han anat pràcticament tot el partit per darrere en el marcador, amb diferències que han arribat als 10 punts favorables a les catalanes en el segon quart i al final del partit.

El València Basket ha començat amb un 0-5 que les de Girona han capgirat durant el primer quart fins a posar-se 18-12, gràcies a un parcial de 14-0. En el segon quart les gironines han gaudit del màxim avantatge de 10 punts. La falta d'encert de les taronja des del perímetre ha estat clau en la derrota amb tres llançaments encertats des de la línia de 3 de quinze intents.

Les d'Alfred Julbe han estat molt més encertades en atac, de fet, quatre jugadores han acabat amb més de 10 punts. Julia Reisingerova, exjugadora del València Basket, ha estat la màximaanotadora, ja que ha sumat 13 punts i 5 rebots. Rebecca Allen s'ha situat com la màxima anotadora de les taronja amb 10 punts.

Tot i que quan faltaven cinc minuts per al final l'equip taronja només perdia de cinc punts (66-60), les presses i la falta de calma en els moments clau han enterrat les opcions de remuntada i ni tan sols s'ha aconseguit forçar un final igualat.