València Basket - Baskonia: a fer bo el factor Fonteta

En l'actual temporada la igualtat ha sigut la tònica, amb dos triomfs per a cada equip en quatre enfrontaments

Els jugadors taronja agraeixen el suport de l'afició a la Fonteta
Els jugadors taronja agraeixen el suport de l'afició a la Fonteta / València Basket

El València Basket inicia aquest dilluns l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga Endesa davant el Baskonia en una Fonteta on podrà comptar amb el suport de fins a 1.500 aficionats en les graderies.

L'equip taronja arriba a les sèries pel títol en bona dinàmica, amb set triomfs en els seus últims huit partits, i ha disposat d'una setmana per a continuar millorant les prestacions per a afrontar aquesta dura eliminatòria al millor de tres partits.

Després d'aconseguir el factor pista contra Baskonia, l'objectiu es mantindre la consistència defensiva que ha adquirit en l'últim mes i mig de treball, sumada a la potència anotadora que ha mostrat tot el curs.

No obstant això, València Basket té en contra la història, ja que només ha pogut eliminar l'equip vitorià en una de les cinc ocasions prèvies en què s'ha enfrontat al conjunt basc en els play-offs de la competició estatal. En l'actual temporada la igualtat és la tònica, amb dos triomfs per a cada equip, tots ells com a locals.

L'entrenador, Jaume Ponsarnau, disposa de la plantilla al complet per a afrontar aquest inici de la posttemporada, encara que ja ha revelat en la prèvia que mantindrà la mateixa convocatòria dels últims partits, amb Josep Puerto i Vanja Marinkovic com a jugadors que quedaran fora de la llista si no hi ha inconvenients en les últimes sessions de treball.

Tant el partit a la Fonteta, aquest dilluns a les 19:45, com el de Vitòria, dimecres a la mateixa hora, es podrà seguir en el programa Des De La Banda de la ràdio d'À Punt Mèdia, amb els comentaris de Nacho Rodilla. En cas de ser necessari un tercer partit, l'eliminatòria tornarà a la Fonteta.

També et pot interessar

stats