El València Basket amarra el lideratge a Maloste (64-83)

El Gernika de les valencianes Anna Montañana i Sandra Ygueravide també va quedar eliminat en semifinals de la Copa de la Reina

Torrens, amb 14 punts i 24 de valoració, ha fet un dels seus millors partits com a taronja
Torrens, amb 14 punts i 24 de valoració, ha fet un dels seus millors partits com a taronja / María Mentxaka

El València Basket ha aconseguit una important victòria a domicili contra el Gernika, que l'acosta a assegurar el lideratge quan falten dues jornades per a començar els play-offs.

El conjunt taronja, després de l'eliminació en la Copa de la Reina, ha sigut molt superior a un rival que també va arribar a semifinals, després d'eliminar en quarts un dels favorits, el Girona.

L'equip de Rubén Burgos ha fet un partit molt coral i ha arrasat en la segona part, especialment en els minuts finals, per a imposar-se a l'equip basc.

Exhibició d'Alba Torrens, Queralt Casas i Raquel Carrera, que col·loca el València Basket un poc més prop de garantir el lideratge de la Lliga just abans de rebre a la Fonteta el perseguidor immediat, el Perfumerías Avenida.

Si es resisteix la victòria contra l'equip de Salamanca, les de Rubén Burgos encara podran assegurar-se el factor pista fins a una hipotètica final en l'última jornada de la fase regular, en la pista de l'IDK Euskotren.

També et pot interessar

stats