València acollirà el primer partit de preparació dels Jocs Olímpics de la selecció de bàsquet

El combinat jugarà cinc partits abans de la gran cita olímpica

La selecció espanyola de bàsquet jugarà cinc partits de preparació abans dels Jocs Olímpics
La selecció espanyola de bàsquet jugarà cinc partits de preparació abans dels Jocs Olímpics

La Federació Espanyola de Bàsquet ha anunciat el calendari de partits de preparació de la selecció espanyola abans dels Jocs Olímpics. En total seran cinc partits que començaran amb un doble enfrontament contra la selecció de l'Iran, primer al pavelló de la Font de Sant Lluís, a València, el dia 3 de juliol; i dos dies després a Madrid, al Wizink Center.

Posteriorment, els dies 8 i 10 de juliol, tant la selecció masculina com la femenina jugaran contra les seues homòlogues franceses a Màlaga i a París.

Finalment, el plat fort de la gira serà el 18 de juliol a la ciutat americana de Las Vegas contra la principal candidata a l'or en els Jocs Olímpics, la selecció dels Estats Units, que comptarà amb una gran quantitat d'estreles de l'NBA com Kevin Durant o Jayson Tatum.

Aquesta gira podria suposar l'última vegada que es poguera veure Pau Gasol jugant amb la selecció espanyola en terres espanyoles. Un emblema del bàsquet nacional i internacional que està vivint els últims dies com a jugador professional.

També et pot interessar

stats