Una excelsa Rebecca Allen no és suficient per a frenar el Perfumerías Avenida (67-75)

L'equip de Salamanca s'ha emportat la victòria de la Fonteta, que tenia el lideratge com a premi

Rebecca Allen, amb 23 punts, ha fet la seua màxima anotadora com a jugadora taronja
Rebecca Allen, amb 23 punts, ha fet la seua màxima anotació com a jugadora taronja / València Basket

El Perfumerías Avenida s'ha convertit en el líder en solitari de la Lliga Femenina Endesa en imposar-se 67-75 al València Basket a la Fonteta en el duel ajornat de la tercera jornada, que ha suposat la primera derrota de les taronja, ja que els dos equips arribaven invictes a la cita.

Després d'un vibrant i equilibrat intercanvi de cistelles durant els tres primers quarts, amb empat a 59, un parcial de 0-8 en l'inici del quart ha donat un còmode matalaf a l'equip de Roberto Íñiguez, que ha confiat en la seua defensa per a mantindre a ratlla el València Basket.

Tot i rebre, només mitja hora abans del partit, el vistiplau per a poder jugar després d'una revisió de la FIBA de la data de la seua inscripció en la competició (que havia de ser anterior a la data prevista per al partit inicialment), l'ala australiana Bec Allen ha assumit la responsabilitat ofensiva del València i en una brillant primera part ha permés aguantar el pols anotador amb l'equip de Salamanca.

Els seus 23 punts, 14 dels quals en els primers nou minuts de partit, han sigut insuficients perquè l'equip de Rubén Burgos s'emportara la victòria, que tenia el lideratge en solitari com a premi. Ara, el València Basket haurà de mantindre el nivell mostrat fins ara en lliga i tindrà set punts en contra en el basket-average en el duel que es disputarà a la ciutat castellanolleonesa.