Rebecca Allen, dubte per al partit contra el Perfumerías Avenida

L'aler australiana es podria perdre el decisiu partit de la Lliga Femenina Endesa d'aquest divendres per un tema administratiu

Bec Allen, en una acció del partit d'Eurocup contra el Kangoeroes
Bec Allen en una acció del partit d'Eurocup contra el Kangoeroes / Miguel Ángel Polo

El València Basket podria tindre una baixa molt important per al decisiu partit d'aquest divendres de Lliga Femenina Endesa contra el Perfumerías Avenida de Salamanca, amb el primer lloc en joc. L'aler australiana Rebecca Allen és dubte fins a última hora per un tema administratiu a l'hora d'inscriure-la en la competició.

Aquest partit correspon a la jornada 3 de la Lliga Femenina Endesa, que es s'havia de disputar el cap de setmana del 2 i el 3 d'octubre, però que es va ajornar en el seu moment. La web de la Federació Espanyola de Bàsquet té inscrita Bec Allen des de l'11 d'octubre, mentre que les jugadores americanes del Perfumerías Avenida sí que hi figuren donades d'alta el 2 d'octubre.

D'aquesta manera, el València Basket no podria comptar amb l'aler australiana, perquè no estava donada d'alta en la data original del partit. Però el club taronja assegura que va presentar tota la documentació en temps i forma perquè ja estiguera disponible aquell cap de setmana i que, en tot cas, es tractaria d'una errada de la WNBA.

Ara la decisió està en mans de la Federació, que està revisant tota la documentació i haurà de decidir si autoritza Bec Allen a jugar aquest transcendental partit.

També et pot interessar

stats