El TAU Castelló s'acostuma a les remuntades (70-71)

L'equip de Toni Ten ha capgirat el partit contra el Palma en els últims minuts després d'acabar el tercer quart 10 punts per davall

Rozitis, en una acció del partit
Rozitis, en una acció del partit / Twitter: @TAUcastello

El TAU Castelló ha tornat a guanyar un partit que semblava perdut amb una altra remuntada en l'últim quart. Després de remuntar 17 punts en el quart període contra el Prat, l'equip de Toni Ten s'ha sobreposat a un desavantatge de deu punts per a guanyar el Palma (70-71).

Una gran defensa ha permés els castellonencs gaudir dels primers avantatges del partit. L'equip de Toni Ten ha tingut una màxima renda de sis punts (23-29), però la reacció del Palma ha igualat el marcador just abans del descans (29-31). Un mal tercer període, en què els locals li han donat la volta al partit i han arribat a guanyar de 12 punts (56-44), ha fet perillar el triomf. Però el TAU ha tornat a demostrar que no es rendeix mai i amb una nova mostra de resiliència ha aconseguit una altra victòria remuntant deu punts en els últims minuts.

Óscar Alvarado, amb 12 punts, 4 assistències i 5 recuperacions, i Davis Rozitis, amb 14 punts i 6 rebots, han sigut els jugadors més destacats. El TAU Castelló suma així el tercer triomf seguit en la LEB Or i s'assenta en la part noble de la classificació amb set victòries i quatre derrotes.

L'HLA Alacant cau a Valladolid

L'altre equip valencià de la categoria, l'HLA Alacant, no ha pogut completar el ple de victòries. El Lucentum, que portava tres victòries seguides, ha perdut en la visita al Valladolid 83-82.

Després d'anar pràcticament tot el duel per darrere en el marcador, l'equip entrenat per Gonzalo García de Vitoria s'ha posat per davant a falta d'un minut (81-82). Però una cistella local i un últim atac improductiu han donat el triomf al Valladolid.