Doble triomf del TAU Castelló i l'HLA Alacant en la LEB Or

L'equip de Toni Ten ha culminat una gran remuntada per a derrotar El Prat, i el de Gonzalo García ha apallissat el Càceres

Sikiras converteix una cistella
Sikiras fa una cistella / Twitter: @TAUcastello

El TAU Castelló i l'HLA Alacant han aconseguit dues importants victòries en la jornada número 10 de la Lliga LEB Or que els mantenen en llocs de play-off d'ascens a la Lliga ACB. L'equip de Toni Ten ha culminat en l'últim quart una gran remuntada per a derrotar El Prat (84-88), i el de Gonzalo García no ha tingut pietat del Càceres (89-58).

Remuntada del TAU

El TAU Castelló ha aconseguit guanyar un partit que tenia perdut a la fi del tercer quart (67-50), amb una espectacular remuntada en l'últim període, que ha acabat amb un parcial de 17-38.

Un parcial de 0-10 en l'equador de l'últim període ha servit per posar per davant l'equip de Toni Ten, que ja no ha deixat escapar el triomf. Hermanson, amb 23 punts, i Rozitis, amb 20, han sigut els més destacats dels castellonencs.

Tercer triomf seguit de l'HLA

L'HLA Alacant ha enllaçat la tercera victòria seguida en la LEB Or en derrotar el Cáceres per un contundent 89-58. Els de Gonzalo García de Vitoria han encarrilat el partit en la primera part, que ha acabat amb un 48-32 favorable als locals.

Un gran tercer quart ha acabat de sentenciar el triomf alacantí, que se situa en la part alta de la taula després d'un mal començament de Lliga.

Marc Gasol debuta amb el Girona

Però el gran protagonista de la jornada en la LEB Or ha sigut Marc Gasol, que ha debutat amb el Girona. El pivot ha contribuït de manera clau a la incontestable victòria dels catalans contra l'Osca (89-47), amb 19 punts i 16 rebots, per una valoració de 39 en només 21 minuts.